Català |Español |English

Metro Barcelona


-
Plànol Metro Barcelona
Mapa

-
Horari
Horari

-
Preu
Preu


 L1  Línia 1
 L2  Línia 2
 L3  Línia 3
 L4  Línia 4
 L5  Línia 5
 L6  Línia 6
 L7  Línia 7
 L8  Línia 8
 L9N  Línia 9N
 L9S  Línia 9S
 L10N  Línia 10N
 L10S  Línia 10S
 L11  Línia 11
Totes les línies

Més sobre Barcelona


-
bus
Mapa bus

-
Mapa turístic
Mapa turístic

-
Comprar bitllets
20% descompte bitllets turístics

-
Aeroport
Mapa aeroport

-
Meteorologia Barcelona
Meteorologia

Mapa metro Barcelona 2023

Actualitzat: Setembre 2023

Vols el mapa del metro de Barcelona actualitzat? Tenim 5 diferents perquè triïs el més convenient:

El mapa "normal", el plànol "accessible" (viatgers amb maletes, carrets de nadons i cadires de rodes), el mapa "simple" (estalvia tinta), el plànol per línies i el mapa turístic de Barcelona. Alguns dels nostres mapes inclouen les estacions, els horaris i el preu del bitllet.


MAPA METRO BARCELONA
setembre 2023


----> Clica per ampliar <----

mapa metro Barcelona 2023

Aquest és el mapa de metro "normal", amb horaris del metro i preus de bitllets inclosos. Versió en PDF (3MB) i en PDF en alta resolució (8MB).

 

MAPA METRO BCN ACCESSIBLE
AGOST 2023 (+ OBRES)

----> Clica per ampliar <----

Mapa metro Barcelona 2023 accesible amb ascensors

Aquesta segona versió del mapa de metro de Barcelona és igual que la "normal", però també inclou les parades de metro que estan adaptades a persones amb discapacitats, carrets de nadons, turistes amb maletes, etc. Versión en PDF (3MB) i PDF en alta resolució (9MB).
 

El tercer mapa és una versió simple per a aquest any 2023, optimitzat per imprimir amb poca tinta. A diferència d'altres mapes semblants que contenen les futures línies de metro que construiran d'aquí a 20 anys, nosaltres tenim el pla de metro real, actualitzat a dia d'avui, fins i tot amb les 5 noves estacions de la línia L10 Sud.

Mapa metro Barcelona 2023 imprimible

Mapa simple del metro de Barcelona en PDF (1,9 MB) o tasmbé disposem de la versió PDF en alta resolució (8,3 MB).

Creat per Vinals (creative commons license), editat per Mapametrobarcelona.com
També tenim un quart mapa: el mapa turístic de Barcelona, on hem seleccionat els 49 llocs més famosos de la ciutat.

Mapa metro Barcelona 2023 turístico

Mapa simple del Metro en PDF (2,1 MB) i el mateix però en alta resolució (15,8 MB).

 

RECOMANACIÓ per a turistes: Com a totes les ciutats turístiques, aquí venen "packs" que potser et puguin interessar, per estalviar-te diners o fer-te la vida més fàcil:

- Pase Turístico de Barcelona: costa 86,50€ i t'inclou l'entrada al Park Güell, la Sagrada Família, el Bus turístic i altres coses. Alguns dies hi ha molta cua per comprar els tiquets, amb una calor terrible, però amb aquest bitllet, no fas aquesta cua i és tot més fàcil.

- Online Travel Card: Costa uns 54,7€ (depèn de diversos factors) i et vénen a buscar a l'aeroport amb un cartell amb el teu nom, et porten a l'hotel, et donen un tiquet que dura 3 dies i pots fer servir tots els metres , busos o tramvies que vulguis. Compres comoditat.

- Amb Tiqets, et pots estalviar fins a un 20% en alguns bitllets com al Bus Turístic, el Zoo, el Telefèric, etc. En general pots comprar aquests bitllets on-line i generalment et permeten estalviar fer cua.El "cinquè mapa" consisteix en diversos plànols de les línies del metro de Barcelona de manera individual:

Línia 1 | Línia 2 | Línia 3 | Línia 4 | Línia 5 | Línia 6 | Línia 7 | Línia 8 | Línia 9N | Línia 9S | Línia 10N | Línia 10S | Línia 11

Totes les línies juntes, en una sola pàgina

lineas mapa metro Barcelona 2023
 
Pots gravar al teu disc dur qualsevol dels nostres mapes, imprimir-los o fer el que vulguis, però per favor, no els copiïs en altres webs, ni facis enllaços directes a les imatges, ja que els actualitzem amb nova infomació constantment.

Si ets de fora de Barcelona: Potser si vens a Barcelona en plan turista, t'interessi la tarja combinada "The Barcelona Pass", que serveix per les principals atraccions de Barcelona, ​​inclosa La Sagrada Família, el Parc Güell, l'autobús turístic i un 10% de descompte per a altres atraccions. Si vols saber més, aquí tens més informació.
Zones de Barcelona

Resumint: Tot el que es veu en els nostres mapes és Zona 1, però encara que l'aeroport "del Prat" de Barcelona apareix al mapa com a zona 1, el bitllet entre l'aeroport i Bcn és més car del normal (costa 4,60 euros).

Si deseas viajar fuera de la ciudad de Bcn (por ejemplo a Manresa, Terrasa, etc) entonces entrarás en las zonas 2, 3, 4, 5 o 6 en función de lo lejos que esté de Barcelona capital. Els preus dels bitllets del transport costen més diners en funció del nombre de zones que travesses.

A continuació pots veure les diferents zones, fes click sobre la imatge per veure-la més gran:

Mapa de zones de transport de Barcelona Si ho desitja, tenim el mateix en versió PDF (178 KB).


 
 
 

Calculadora de rutes

Nosaltres vam ser els veritables programadors del següent calculador de ruta òptima que altres webs se l'han copiat, fins i tot s'han copiat els nostres mateixos exemples. És molt fàcil d'utilitzar, escriu l'origen d'on vagis i el destí, i el nostre formulari enviarà les dades necessàries a Google Maps per calcular la millor ruta.


  Origen:
  Destino:

      

 

 

Contacte | Horari metro | Preu metro | Mapa bus | Mapa aeroport | Mapa turístic | Temps meteorològic | Metro de Londres

protected by copyscape plagiarism detector

© Mapa Metro Barcelona, 2008-2023
(Política de privacitat)