Mapa del metro de Barcelona 2024

Actualitzat: Abril 2024

Tenim cinc mapes del metro de Barcelona, perquè triïs el pla que millor s'adapti a les teves necessitats.

MAPA METRO BARCELONA
2024

Clica per ampliar

mapa metro Barcelona Gener 2024

Aquest és el mapa de metro "normal", amb horaris del metro i preus de bitllets inclosos. Versió en PDF normal per a impressora (3MB) i en PDF d'alta (i insana) resolució (8MB).

MAPA METRO BCN ACCESSIBLE
2024
Clica per ampliar

Mapa metro Barcelona 2024 accessible amb ascensors

Aquesta segona versió del mapa de metro de Barcelona és igual que la "normal", però també inclou parades de metro que estan adaptades a persones amb discapacitat, cotxets de nadó, turistes amb maletes, etc. Versió en PDF normal per imprimir (3MB) i PDF en alta resolució (9MB).

MAPA DEL METRO DE BARCELONA (senzill per estalviar tinta)

Mapa del metro de Barcelona Gener 2024 per imprimir

Mapa senzill del metro de Barcelona en PDF (1,9 MB) o també disposem de la versió en PDF d'alta resolució (8,3 MB).

Aquest tercer mapa és una versió optimitzada per imprimir amb poca tinta. A diferència d'altres mapes semblants que hi ha en altres webs que contenen les futures línies de metro que construiran d'aquí a 20 anys, nosaltres tenim el plànol de metro amb les parades reals (i no futures), actualitzat a dia d'avui.
 
Mapa creat per Vinals (llicència de creative commons), editat per mapametrobarcelona.comMAPA TURÍSTIC DE BARCELONA
2024

També tenim un quart mapa: el mapa turístic de Barcelona, on hem seleccionat els 49 llocs més famosos de la nostra ciutat.

Mapa metro Barcelona 2024 turístic

 

RECOMANACIÓ per a turistes: Com en totes les ciutats turístiques, aquí venen "packs" que potser et poden interessar, per estalviar diners o fer-te la vida més fàcil. Pensa també que hi ha llocs com "la Sagrada Família" que només venen els tiquets en línia per evitar que hi hagi massa gent, i en llocs com casa Batllò o l'Aquàrium on les cues per comprar el bitllet són molt llargues:

- Pass Turístic de Barcelona: Costa 86,00€ i t'inclou l'entrada al Park Güell, la Sagrada Família, el Bus turístic, i altres coses. Alguns dies hi ha molta cua per comprar els tiquets, amb una calor tremenda o fred, però amb aquest bitllet, no fas aquestes cues i és tot més fàcil.

- Tots els tipus de "packs": Si el Pass Turístic de Barcelona no et convenç, pots trobar tots els "paquets d'entrades" que potser s'adapten més al que busques, hi ha paquets familiars, culturals, monumentals, sobre el Barça, per a comiats de solter, etc.

- I encara que no vulguis comprar res, et recomanem que visitis Tiqets per agafar idees! perquè és la web que més entrades té de tot el que hi ha a Barcelona. Encara que visquis a Barcelona, segur que descobriràs tant monuments com atraccions que ni se t'havien ocorregut, tant de dia com de nit. I també tenen el típic, com bitllets per al Bus Turístic, el Zoo, el Telefèric, etc. A més pots estalviar fins a un 20% en alguns bitllets perquè no sé com ho fan, però gairebé tot el que venen és més barat que comprar els bitllets físicament.

MAPA METRO BARCELONA PER LÍNIES
Gener 2024

El "cinquè mapa" consisteix en diversos plànols de les línies del metro de Barcelona de manera individual:

Línia 1 | Línia 2 | Línia 3 | Línia 4 | Línia 5 | Línia 6 | Línia 7 | Línia 8 | Línia 9N | Línia 9S | Línia 10N | Línia 10S | Línia 11

O si ho prefereixes, pots veure totes les línies juntes, en una sola pàgina

Mapa metro Barcelona 2024 per línies
 

MAPA DEL METRO I FERROCARRILS DE BARCELONA

Mapa del tren de Barcelona 2024 per imprimir

Mapa ferroviàri i del metro de Barcelona en PDF (1,9 MB).

Per a persones interessades en visitar ciutats properes a Barcelona, aquest sisè mapa cobreix tant el metro i el tramvia de la ciutat de Barcelona com les diverses línies de ferrocarril disponibles per sortir de la ciutat. Inclou informació sobre els trens (RENFE/ADIF), així com els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
 

Pots enregistrar al teu disc dur qualsevol dels nostres mapes, imprimir-los o fer el que vulguis, però si us plau, no els copiïs en altres webs, ni facis enllaços directes a les imatges, perquè els actualitzem amb nova informació constantment.

Si ets turista: Potser t'interessa la targeta combinada "The Barcelona Pass", serveix per a les principals atraccions de Barcelona, inclosa La Sagrada Família, el Parc Güell, l'autobús turístic i un 10% de descompte per a altres atraccions. Si t'interessa, aquí hi ha més informació.Zones de Barcelona

Resumint: Tot el que es veu als nostres mapes és Zona 1, menys l'aeroport "El Prat" de Barcelona que el bitllet és més car del normal (costa 5,50€), però hi ha un secret que no saben els turistes, si vas a l'aeroport amb el bus de la línia 46 és zona 1 real!!! i el bitllet et costa super barat (2,55€). Em diuen als comentaris que també funciona si vas a l'aeroport en tren.

Si desitges viatjar fora de la ciutat de Bcn (per exemple a Manresa, Terrassa, etc.) llavors entraràs a les zones 2, 3, 4, 5 o 6 en funció de com de lluny estigui aquella població de Barcelona capital.

Els preus dels bitllets del transport costen més diners en funció del nombre de zones que travessis (per exemple, si vas de la zona 2 a 4, has de agafar un bitllet de 3 zones, perquè passes per la zona 2, la 3 i la 4).

A continuació pots veure les diferents zones, fes clic sobre la imatge per veure-la més gran:

Mapa de zones de transport de Barcelona Si ho desitges, tenim el mateix en versió PDF (178 KB).


 
 
 
 
 

 

Horari del metro | Preu del metro | Mapa de l'aeroport | Mapa turístic | Temps meteorològic | Metro Roma | Metro Londres